Je eigen Aurora

Creëer je eigen herinneringen en maak hem extra speciaal door er een geurbeleving aan toe te voegen.

Hoe mooi zou het zijn als je, met een geur die bij jouw persoonlijk perfect past, terug kan gaan naar een moment die je graag vast wilt houden? Je kan het zonlicht van je huwelijksdag iedere dag opnieuw laten schijnen, de zonsopkomst van de geboorte van je kind opnieuw meemaken, waken over de zonsondergang bij verlies en ga zo maar door. Met een geur beleef je een herinnering nog intenser.

Met geur kan je een eigen sfeer en gevoel creëren. Winkels, salons, boetieks en ga zo maar door kunnen hun eigen karakter versterken door hun zon te laten stralen zoals zij dat willen.

Kort samengevat: bij Aurora collection is het mogelijk om langs te komen en onder het genot van een kopje koffie jouw kaarsgeur te bespreken. De losse geurelementen te ruiken en je geurkeuzes uit te spreken. Aan de hand hiervan zullen wij op een later moment diverse proefkaarsjes maken. Uit de proefkaarsjes mag je daarna zelf jouw kaarsgeur uitkiezen. Wat je uiteindelijk ermee wilt gaan doen is aan jouw, alles is bespreekbaar. Aantal kaarsen, grote van de kaarsen, design van de kaarsen.......enz. 

              

Het zonlicht van je huwelijksdag: 
Met je persoonlijke kaarsgeur kan jij je huwelijk een extra dimensie meegeven. Op de trouwlocatie, op het buffet, op de tafels, als bedankje. Je kan het zo gek niet bedenken of de kaars met geur kan je terug laten komen.

Zonsopkomst van de geboorte van je kind:
De geboorte van je kind is een bijzonder moment. Een geur kan je helpen ontspannen of je later terug naar dit bijzondere moment halen. Deze gebeurtenis kan je delen met een geboortekaars, bedankjes bij het doopsel of gewoon van genieten tijdens de kraamperiode.

De karakteristieke zon van een winkel/salon/boetiek/therapeut:
Samen kunnen we een eigen karakteristieke geur samenstellen voor jouw winkel/salon/boetiek/therapie ruimte. Een tevreden klant zal bij een volgende bezoek meteen een goed gevoel krijgen zodra ze de geur weer ruiken. Een kaars op de toonbank kan een groot verschil maken. Ook is het mogelijk om jouw unieke kaars aan jouw klant te verkopen. Een eigen unieke geur, een eigen design, een eigen etiket. Oftewel je kunt jouw karakteristieke zon laten schijnen. 

 

De mogelijkheden zijn groots. Heb je bepaalde wensen of wil je meer informatie? Laat het ons weten en we kijken samen naar jouw eigen Aurora.

Wil je graag met ons in contact komen? Dit kan onder andere middels onderstaand contactformulier.

Per mail zijn wij bereikbaar: info@auroracollection.nl

Wil je graag telefonisch contact opnemen? Dit kan op 06-19481958. Whatsapp is ook prima.

Contactformulier